Αγροτεμάχιο προς Πώληση Νέα Επίδαυρος, Επίδαυρος Αργολίδα
100.000 € 7000.00 τ.μ.
Στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου, λίγα μέτρα πάνω από τον οικισμό, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο 7 στρεμμάτων με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα. Μάλιστα, στην ανατολική του πλευρά, το αγροτεμάχιο προσφέρει θέα προς τη θάλασσα. Πρόκειται για χέρσο αγροτεμάχιο με ήπια κλίση. Είναι οικοδομήσιμο με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο κοινοτικό δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε πως η πρόσβαση στο κέντρο του οικισμού είναι άμεση και εύκολη. Τέλος, η απόσταση από την παραλία δεν ξεπερνά τα 3,5 χλμ. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6944685654 tsk@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Θοδωρής Σκούρας Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου651996
Εμβαδόν7000.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ14.29 €
Απέχει από Θάλασσα3.5 χλμ
Απέχει από Πόλη100 μ
Εκτός σχεδίου
Θέα θάλασσα
3.090 Εμφανίσεις
Σκούρας Θεόδωρος
2752029529
6944685654
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Επίδαυρος
Το πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου. Η Επίδαυρος είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Είναι γνωστή κυρίως για το Αρχαίο Θέατρο, που αποτελεί ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα αρχαία θέατρα παγκοσμ...
Σχετικά Ακίνητα
Αγροτεμάχιο Νέα Επίδαυρος, Επίδαυρος 5.000 τ.μ.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα