Μονοκατοικία προς Πώληση Επάνω Επίδαυρος, Επίδαυρος Αργολίδα
440.000 € 145.00 τ.μ.
Στην Άνω Επίδαυρο πωλείται πολυτελή, πλήρως επιπλωμένη και διακοσμημένη μονοκατοικία δύο επιπέδων με συνολικό εμβαδόν 145 τμ σε δικό της οικόπεδο 1.540 τμ. Βρίσκεται σε πράσινη περιοχή με πανοραμική θέα τα βουνά και τον κάμπο. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από ενιαίο χώρο με κουζίνα καθιστικό, τζάκι, ένα μπάνιο και άνετη βεράντα. Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια με τα δικά τους μπαλκόνια και θέα. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά, διπλά τζάμια, σίτες, ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα. Ο περιβάλλον χώρος είναι πλήρως διαμορφωμένος με κυβόλιθους, δεντροφυτεμένος σε μεγάλα τμήματα με εσπεριδοειδή, φοίνικες, πέτρινες μάντρες περιμετρικά του οικοπέδου και περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα 75 τμ (11,5 Χ 6,5) διαμορφωμένο χώρο με στέγαστρο 45 τμ για bbq, στέγαστρο αυτοκινήτων και εξωτερική αποθήκη 15 τμ. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η κατοικία ανακαινίστηκε πρόσφατα. Εξοχική κατοικία. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6946063482 tom@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Αναστάσης Κίκιλης Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου651638
Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Λουτρά2
Κουζίνες1
Εμβαδόν145.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ3034.48 €
Μέγεθος ακινήτου1540.00 τ.μ.
Θέσεις Parking5
Έτος Κατασκευής2009
Επίπεδα2
ΌροφοςΙσόγειο
ΘέρμανσηΑυτόνομη θέρμανση
Μέσο ΘέρμανσηςΠετρέλαιο
Απέχει από Θάλασσα3.5 χλμ
Απέχει από Πόλη3 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο160 χλμ
Τζάκι
Air Condition
Δορυφορική TV
Internet
Πισίνα
Μπαλκόνι
Κήπος
Αποθήκη
Επιπλωμένο
Επιτρέπονται κατοικίδια
Συναγερμός
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Διπλά Τζάμια
Τέντες
Εσωτερική Σκάλα
BBQ
Δέντρα
Αυτόματο Πότισμα
Γκαζόν
Γωνιακό
Θέα βουνό
Πρόσβαση από άσφαλτο
Διαμπερές
Προσόψεως
Πλακάκια
Ξύλινα κουφώματα
Καταπληκτική κατάσταση
10.434 Εμφανίσεις
Κίκιλης Αναστάσης
6946063482
tom@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Επίδαυρος
Το πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου. Η Επίδαυρος είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Είναι γνωστή κυρίως για το Αρχαίο Θέατρο, που αποτελεί ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα αρχαία θέατρα παγκοσμ...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα