Οικόπεδο προς Πώληση Κιβέρι, Λέρνα Αργολίδα
60.000 € 650.00 τ.μ.
Στο Κιβέρι Αργολίδα πωλείται εντός οικισμού οικόπεδο 650 τμ από κάθετη ιδιοκτησία. Διαθέτει μέγιστη δόμηση για κατοικία 240 τμ και έχει πρόσοψη σε δημοτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Υπάρχουν παροχές για νερό και ρεύμα. Απέχει λίγα μέτρα από τα καταστήματα και σε κάθετη γραμμή 250 μέτρα από την παραλία η οποία είναι προσβάσιμη και με τα πόδια. Ο προσανατολισμός του οικοπέδου είναι δυτικός. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6944685654 tsk@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Θοδωρής Σκούρας Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου651610
Εμβαδόν650.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ92.31 €
Απέχει από Θάλασσα250 μ
Εντός Οικισμού
Καλή θέα
Πρόσβαση από άσφαλτο
4.721 Εμφανίσεις
Σκούρας Θεόδωρος
6944685654
tsk@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Κιβέρι
Εκεί όπου η ομορφιά συναντά την αυθεντική ζωή. Το Κιβέρι είναι μία μικρή, παραλιακή πόλη, μόλις 15 χλμ από την πόλη του Ναυπλίου. Κλείνοντας τα μάτια, μπορεί κανείς να φανταστεί την τέλεια ζωή εδώ: αμμώδεις παραλίες, καταγάλανα νερά, και μια γραφική ατμόσφαιρα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα