Αγροτεμάχιο προς Πώληση Ανάληψη, Μεσσήνη Μεσσηνία
580.000 € 19878.47 τ.μ.
Στην Ανάληψη του δήμου Μεσσήνης διατίθεται προς πώληση, αποκλειστικά από το γραφείο μας, μοναδικό αγροτεμάχιο με συνολικό εμβαδόν 20.000 τ.μ. περίπου. Το αγροτεμάχιο μπορεί να οικοδομήσει το μέγιστο επιτρεπτό στην εκτός σχεδίου δόμηση, δηλαδή 360 τ.μ. με μέγιστο ύψος κτίσματος τα 7,50 μέτρα. Αποτελεί εξαιρετική περίπτωση αγροτεμαχίου για ανέγερση εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας καθώς η απόστασή του από τη θάλασσα είναι 500 μέτρα, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά στον οικισμό από τον οποίο μπορεί κανείς να εξυπηρτετήσει καθημερινές ανάγκες. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Καλαμάτα, Μεσσηνίας T.K 24100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356 Κιν.:+ 30 6956184912 jn@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Ιωάννης Νικολόπουλος Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου704830
Εμβαδόν19878.47 τ.μ.
Τιμή/τ.μ34.21 €
Απέχει από Θάλασσα500 μ
Απέχει από Πόλη5 χλμ
Απέχει από Χωριό500 μ
Απέχει από Αεροδρόμιο8 χλμ
Εκτός σχεδίου
Θέα θάλασσα
Γωνιακό
Πρόσβαση από άσφαλτο
Προσόψεως
Καταπληκτική κατάσταση
525 Εμφανίσεις
Νικολόπουλος Ιωάννης
6956184912
jn@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Μεσσήνη
Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Η πόλη της Μεσσήνης ή αλλιώς Νησί βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ποταμού Παμίσου στο κάτω μέρoς της Μεσσηνιακής πεδιάδας, το Ομηρικό «Μάκαρ πεδίον» ή «Μακαρία», όπως λέγεται ακόμα και σήμερα. Απέχε...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα