Αγροτεμάχιο προς Πώληση Παληοχώρα, Ναύπλιο Αργολίδα
75.000 € 7375.00 τ.μ.
Μόλις 5χλμ από την πόλη του Ναυπλίου, πωλείται αγροτεμάχιο (Α) άρτιο και οικοδομήσιμο συνολικού εμβαδού 7.375 τ.μ. Διαθέτει δόμηση περίπου 250τ.μ. για την κατασκευή κατοικίας. Η έκταση είναι προσβάσιμη από άσφαλτο με πρόσωπο στο δρόμο 45μ, διαθέτει μια ήπια κλίση κάτι που χαρίζει μια όμορφη πανοραμική θέα. Απέχει μόλις 1χλμ από το χωριό του Αγίου Αδριανού όπου υπάρχουν βασικά καταστήματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν νεόδμητες κατοικίες κάτι που κάνει και τις συνδέσεις μας για νερό, ρεύμα και τηλέφωνο πολύ εύκολες. Ιδανικό για κατασκευή τόσο μόνιμης όσο και εξοχικής κατοικίας καθώς προσφέρει ησυχία και όμορφη ανοιχτή θέα. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και όμορων εκτάσεων μικρότερου εμβαδού άρτιες και οικοδομήσιμες. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6980037022 pol@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παναγιώτης Ολάνης Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655573
Εμβαδόν7375.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ10.17 €
Απέχει από Θάλασσα6 χλμ
Απέχει από Πόλη5 χλμ
Απέχει από Χωριό1 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο160 χλμ
Εκτός σχεδίου
Καλή θέα
Περίφραξη
Πρόσβαση από άσφαλτο
Προσόψεως
757 Εμφανίσεις
Ολάνης Παναγιώτης
6980037022
pol@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Ναύπλιο
Η πεμπτουσία της Πελοποννήσου. Το Ναύπλιο είναι μια γραφική πόλη στο βόρειο-ανατολικό κομμάτι της Πελοποννήσου. Είναι μία από τις πιο όμορφες και ιστορικές πόλεις της χώρας και έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της. Ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας μετά την ...
Σχετικά Ακίνητα
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα 6.000 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 4.220 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 4.600 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 4.000 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 7.600 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 5.242 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Παληοχώρα, Ναύπλιο 6.417 τ.μ.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα