Μονοκατοικία προς Πώληση Πορτοχέλι, Κρανίδι Αργολίδα
370.000 € 105.00 τ.μ.
Σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία, με μοναδική, ανεμπόδιστη θέα προς την πόλη και το λιμάνι, διατίθεται προς πώληση, πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 107 τετραγωνικών μέτρων, εντός περιφραγμένου οικοπέδου 539,19m². Πρόκειται για μία κατοικία η οποία ανακατασκευάστηκε το 2019. Βρίσκεται σε ξεχωριστό σημείο ανάμεσα στο πράσινο και είναι απίθανο να περιοριστει η θέα του. Η γειτονιά είναι αραιοδομημένη και δεν υπάρχει πολεοδομικά η δυνατότητα να αναπτυχθεί περεταίρω. Ο όγκος της κατοικίας εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από ένα δωμάτιο κουζίνας, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο. Από το επίπεδο αυτό, έχουμε άμεση πρόσβαση στη διαμορφωμένη αυλή και την πισίνα. Ο πρώτος όροφος, αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, ένα λουτρό και δύο υπνοδωμάτια (το ένα εξ` αυτών μάστερ με δικό του λουτρό). Τα επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με εξωτερική σκάλα. Tο οικόπεδο είναι περιφραγμένο και όμορφα διαμορφωμένο. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από τσιμεντοστρωμένη αγροτική οδό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η κατοικία βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ (600 m σε ευθεία γραμμή) από κέντρο του Πορτοχελίου και το λιμάνι, 5 χλμ από λιμάνι της Κόστας που μας συνδέει με το γραφικό νησί των Σπετσών, 6 χλμ από το Κρανίδι με τα εμπορικά καταστήματα, τις τράπεζες και το κέντρο υγείας και 200 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Εξοχική κατοικία. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Πορτοχέλι Οδός Κρανιδίου, Πορτοχέλι, Τ.Κ 21300 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27540 52353 Κιν.: 6984444333 pan@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Ιωάννης Παναγιώτου Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655511
Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια3
Λουτρά3
Κουζίνες2
Εμβαδόν105.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ3523.81 €
Μέγεθος ακινήτου540.00 τ.μ.
Θέσεις Parking1
Έτος Κατασκευής1990
Επίπεδα2
ΌροφοςΙσόγειο
ΘέρμανσηΑυτόνομη θέρμανση
Μέσο ΘέρμανσηςΡεύμα
Απέχει από Θάλασσα600 μ
Απέχει από Πόλη600 μ
Απέχει από Χωριό600 μ
Απέχει από Αεροδρόμιο200 χλμ
Θέα θάλασσα
Air Condition
Internet
Πισίνα
Μπαλκόνι
Κήπος
Αποθήκη
Επιτρέπονται κατοικίδια
Συναγερμός
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Διπλά Τζάμια
Αυτόματο Πότισμα
Γωνιακό
Εξοχική Κατοικία
Πρόσβαση από άσφαλτο
Διαμπερές
Πλακάκια
Κουφώματα Αλουμινίου
Καταπληκτική κατάσταση
2.635 Εμφανίσεις
Παναγιώτου Ιωάννης
2754052353
6984444333
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Πορτοχέλι
Το στολίδι της Αργολίδας. Το Πορτοχέλι ως προορισμός στην Αργολίδα είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και τη χλιδή. Μαζί με τους επιμέρους οικισμούς της περιοχής, όπως η Ερμιόνη ή η Πετροθάλασσα, αποτελεί το στολίδι της περιοχής. Μία βόλτα κατά μήκος της παραλικής περατζάδας με ...
Σχετικά Ακίνητα
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 112 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 138 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 228 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 150 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 260 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 200 τ.μ.
Μονοκατοικία Πορτοχέλι, Κρανίδι 200 τ.μ.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα