Αγροτεμάχιο προς Πώληση Ερμιόνη Αργολίδα
120.000 € 4000.00 τ.μ.
Σε προνομιακή τοποθεσία και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την αμμώδη παραλία της Eρμιόνης, διατίθεται προς πώληση περιφραγμένο αγροτεμάχιο 4.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό και βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε πολυτελείς εξοχικές και μόνιμες κατοικίες. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο και υπάρχει δίκτυο ηλεκτροδότησης και τηλεφώνου. Το αγροτεμάχιο είναι επίπεδο, έχει όμορφη θέα προς τη θάλασσα και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με μέγιστη δόμηση για κατοικία τα 186 τετραγωνικά μέτρα. Σε κοντινή απόσταση και σε ακτίνα 2 περίπου χιλιομέτρων θα συναντήσουμε πολλές παραλίες με εναλλαγες στο τοπίο και την μορφολογία τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα, η ευρύτερη περιοχή έχει επιλεγεί για την ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από την παραλία, 4 χλμ από το κέντρο του γραφικού οικισμού της Ερμιόνης, 6 χλμ από το κέντρο του οικισμού του Κρανιδίου με τα εμπορικά καταστήματα, το κέντρο υγείας, τις τράπεζες κτλ., 9 χλμ από το κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι, και 200 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Πορτοχέλι Οδός Κρανιδίου, Πορτοχέλι, Τ.Κ 21300 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27540 52353 Κιν.: 6984444333 pan@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Ιωάννης Παναγιώτου Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655420
Εμβαδόν4000.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ30.00 €
Μέγεθος ακινήτου4000.00 τ.μ.
Απέχει από Θάλασσα500 μ
Απέχει από Πόλη4 χλμ
Απέχει από Χωριό4 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο200 χλμ
Θέα θάλασσα
Περίφραξη
Γωνιακό
Πρόσβαση από άσφαλτο
Προσόψεως
Καλή κατάσταση
384 Εμφανίσεις
Παναγιώτου Ιωάννης
2754052353
6984444333
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Ερμιόνη
Αέρας κοσμοπολίτικου νησιού 2.30 ώρες από την Αθήνα. Η Ερμιόνη είναι ένας μικρός αλλά ιδιαίτερος οικισμός της γενικότερης περιοχής Κρανιδίου-Πορτοχελίου. Βρίσκεται σχεδόν αποκομμένη από τις υπόλοιπες περιοχές, χτισμένη σε μία χερσόνησο, γεγονός που δίνει στους επισκέπτες την ε...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα