Αγροτεμάχιο προς Πώληση Μεσσήνη Μεσσηνία
1.630.000 € 32611.00 τ.μ.
Προσφέρουμε προς πώληση αποκλειστικά από το γραφείο μας, εκπληκτική παραθαλάσσια έκταση 32.611τμ στην παραλία της Μπούκας. Το αγροτεμάχιο είναι κυριολεκτικά σε ένα από τα ομορφότερα παραλιακά μέτωπα της Μεσσηνίας. Η παραλία της Μπούκας είναι μία από τις ομορφότερες και καθαρότερες παραλίες της περιοχής βραβευόμενη συνεχώς με γαλάζια σημαία. Είναι το ιδανικό σημείο για κατασκευή παραθαλάσσιας κατοικίας κυρίως για τους λάτρεις του θαλάσσιου τουρισμού και όσους αναζητούν χαλάρωση και απόλαυση στη φύση. Ο κύριος σκοπός όμως του εν λόγω αγροτεμαχίου είναι επενδυτικός με κύριο γνώμονα την τουριστική εκμετάλλευση και τη δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Για επαγγελματική χρήση ο συντελεστής δόμησης εκτινάσσεται στα ύψη και οι όροι δόμησης εξαρτώνται πάντα από το επενδυτικό σχέδιο που θα υποβληθεί αίτηση αδείας. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Καλαμάτα, Μεσσηνίας T.K 24100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356 Κιν.:+ 30 6980183000 fd@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Φώτης Δημητρακόπουλος Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655414
Εμβαδόν32611.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ49.98 €
Μέγεθος ακινήτου32611.00 τ.μ.
Απέχει από Θάλασσα10 μ
Απέχει από Πόλη4 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο5 χλμ
Εκτός σχεδίου
Περίφραξη
Πρόσβαση από αγροτικό δρόμο
Προσόψεως
438 Εμφανίσεις
Δημητρακόπουλος Φώτης
2721101356
6980183000
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Μεσσήνη
Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Η πόλη της Μεσσήνης ή αλλιώς Νησί βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ποταμού Παμίσου στο κάτω μέρoς της Μεσσηνιακής πεδιάδας, το Ομηρικό «Μάκαρ πεδίον» ή «Μακαρία», όπως λέγεται ακόμα και σήμερα. Απέχε...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα