Οικόπεδο προς Πώληση Μεθώνη Μεσσηνία
210.000 € 1535.00 τ.μ.
Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα στο Ακριτοχώρι, μέρος της ευρύτερης περιοχής της Φοινικούντας. Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 1535 τ.μ μπορεί να οικοδομήσει εως 400 τ.μ. και έχει συντελεστή κάλυψης 60%. Λόγω θέσεως, καθώς βρίσκεται στο τέλος του οικισμού και σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα της θάλασσας, καθίσταται εξαιρετική επιλογή για την ανέγερση εξοχικής κατοικίας η οποία θα προσφέρει στιγμές γαλήνης και ιδιωτικότητας στον ιδιοκτήτη της. Να σημειωθεί πως υπάρχει σε ισχύ οικοδομική άδεια με πρόβλεψη κατασκευής τριών ανεξάρτητων κατοικιών 100 τ.μ. η καθεμία ,πλήρως εναρμονισμένων με το περιβάλλον και σε συνάρτηση με την εγγύτητα του από τις πανέμορφες παραλίες της Φοινικούντας, αποτελεί μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία. Οικοδομική άδεια η οποία μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Καλαμάτα, Μεσσηνίας T.K 24100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356 Κιν.: +30 6980608225 bk@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Χαράλαμπος Καστανάς Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655384
Εμβαδόν1535.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ136.81 €
Απέχει από Θάλασσα9 χλμ
Απέχει από Πόλη43 χλμ
Απέχει από Χωριό30 μ
Απέχει από Αεροδρόμιο45 χλμ
Εντός Οικισμού
Θέα θάλασσα
Πρόσβαση από αγροτικό δρόμο
534 Εμφανίσεις
Καστανάς Χαράλαμπος
2721101356
6980608225
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Μεθώνη
Η εντυπωσιακή καστροπολιτεία. Η Μεθώνη είναι μια πανέμορφη γραφική κωμόπολη που βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας. Πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες περιοχές της Πελοποννήσου, στην οποία δεσπόζει το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κ...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα