Αγροτεμάχιο προς Πώληση Μεθώνη Μεσσηνία
430.000 € 9119.78 τ.μ.
Σε μια μοναδική τοποθεσία κοντά στη Μεθώνη, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο με συνολικό εμβαδόν 9.120 τ.μ. με νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Πρόκειται για αγροτεμάχιο το οποίο προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα καθώς επίσης και στα νησιά Σχίζα και Σαπιέντζα. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και σε αυτό μπορεί να οικοδομηθεί κατοικία με μέγιστο εμβαδόν 291 τ.μ. και μέγιστο ύψος τα 7,50 μέτρα. Λόγω του γεγονότος ότι το αγροτεμάχιο είναι αμφιθεατρικό, το υψηλότερο σημείο του έχει υψόμετρο 85 μέτρα. Ρεύμα και νερό βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και είναι ιδανικό για κατασκευή εξοχικής κατοικίας καθώς η απόστασή του από τη θάλασσα είναι περίπου 500 μέτρα. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Καλαμάτα, Μεσσηνίας T.K 24100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356 Κιν.:+ 30 6956184912 jn@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Ιωάννης Νικολόπουλος Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655360
Εμβαδόν9119.78 τ.μ.
Τιμή/τ.μ47.15 €
Απέχει από Θάλασσα500 μ
Απέχει από Πόλη5 χλμ
Απέχει από Χωριό2 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο55 χλμ
Εκτός σχεδίου
Θέα θάλασσα
Πρόσβαση από αγροτικό δρόμο
Καταπληκτική κατάσταση
743 Εμφανίσεις
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Μεθώνη
Η εντυπωσιακή καστροπολιτεία. Η Μεθώνη είναι μια πανέμορφη γραφική κωμόπολη που βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας. Πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες περιοχές της Πελοποννήσου, στην οποία δεσπόζει το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κ...
Σχετικά Ακίνητα
Αγροτεμάχιο Φοινικούντα, Μεθώνη 4.358 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Μεθώνη 14.500 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Φοινικούντα, Μεθώνη 8.865 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Μεθώνη 20.000 τ.μ.
Αγροτεμάχιο Φοινικούντα, Μεθώνη 7.341 τ.μ.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα