Οικόπεδο προς Πώληση Μικρό Αμόνι, Σολυγεία Κορινθία
25.000 € 1000.00 τ.μ.
Υπό πώληση
Στον όμορφο οικισμό του Αμονίου και σε ένα ήσυχο σημείο με όμορφη, πανοραμική θέα, πωλείται οικόπεδο εμβαδού 1.001τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο με μέγιστη δόμηση 400τ.μ. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο και έχει κλίση περίπου 35%, κάτι που θα μας χαρίσει ανεμπόδιστη θέα από όλα τα επίπεδα της μελλοντικής κατοικίας. Ιδανικό για κατασκευή εξοχικής κατοικίας με όμορφη θέα στη θάλασσα. Περιμετρικά υπάρχουν κατοικίες, κάτι που κάνει τη σύνδεση μας με το ρεύμα και το τηλέφωνο πολύ εύκολη. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6987504040 alex@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Τζεηρανίδης Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου655126
Εμβαδόν1000.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ25.00 €
Απέχει από Θάλασσα1 χλμ
Απέχει από Πόλη31 χλμ
Απέχει από Χωριό11 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο124 χλμ
Πρόσβαση από άσφαλτο
Προσόψεως
Καλή κατάσταση
1.748 Εμφανίσεις
Τζεηρανίδης Αλέξανδρος
2752029529
6987504040
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Μικρό Αμόνι
Μία όαση ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Το Μικρό Αμόνι είναι ένας μικρός, παραθεριστικός οικισμός στο βορειότερο άκρο της Πελοποννήσου. Δημιουργήθηκε από τον «Οικοδομικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος» (Ο.Σ.Υ.Τ.Ε.) ήδη από την δεκαετία του &...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα