2.500.000 € 440.00 τ.μ.
Μια νεόκτιστη βίλα 440 m2 σε μία ιδανική τοποθεσία στην πανέμορφη περιοχή την Χηνίτσας, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι, με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, είναι διαθέσιμη προς πώληση. Η φυσική πέτρα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της πολυτελούς κατοικίας. Ακολουθώντας μινιμαλιστικές αρχιτεκτονικές γραμμές, η υπερυψωμένη θέση του κτιρίου επαναπροσδιορίζει την έννοια του ανοιχτού χώρου, με ευρύχωρες βεράντες, σαλόνια και ειδυλλιακά σημεία. Η βίλα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα, που συνδέονται με εσωτερική και εξωτερική σκάλα. Το επάνω επίπεδο αποτελείται από ένα πλούσιο σαλόνι γύρω από το τζάκι με λευκούς καναπέδες και μια τραπεζαρία που προσφέρει μεγάλα παράθυρα με θέα στην πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπέροχο μεγάλο υπνοδωμάτιο με απευθείας θέα τη θάλασσα από το κρεβάτι και με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης τζακούζι στο κυρίως υπνοδωμάτιο με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα, έτοιμο να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας. Το κάτω επίπεδο αποτελείται από τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, δύο ανεξάρτητους ξενώνες με ιδιωτικό μπάνιο και μεγάλες βεράντες με θέα στον απέραντο κήπο, διακοσμημένα και επιπλωμένα σε μοντέρνο στυλ. Ένα άνετο σαλόνι με καναπέδες-κρεβάτια και ξεχωριστό μπάνιο, έναν ανεξάρτητο ξενώνα με ατομική είσοδο στο κεντρικό κτήριο και ιδιωτικό μπάνιο με θέα στον κήπο. Η υπέροχη πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα είναι το επίκεντρο αυτής της εντυπωσιακής βίλας. Σε 2 λεπτά με τα πόδια υπάρχει γήπεδο τένις. Άλλα κοντινά αξιοθέατα είναι το γραφικό νησί των Σπετσών, το Πόρτο Χέλι, η Κόστα και πολλά άλλα. Εξοχική κατοικία. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: 27520-29529 Κιν.: 6974144346 zax@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Δημήτρης Ζαχαράκης Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου653403
Δωμάτια15
Υπνοδωμάτια8
Λουτρά11
Κουζίνες1
Εμβαδόν440.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ5681.82 €
Μέγεθος ακινήτου2000.00 τ.μ.
Έτος Κατασκευής2015
Επίπεδα3
ΌροφοςΙσόγειο
ΘέρμανσηΑυτόνομη θέρμανση
Μέσο ΘέρμανσηςΠετρέλαιο
Απέχει από Θάλασσα180 μ
Απέχει από Πόλη3.5 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο195 χλμ
Θέα θάλασσα
Air Condition
Internet
Πισίνα
Μπαλκόνι
Κήπος
Αποθήκη
Επιτρέπονται κατοικίδια
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Διπλά Τζάμια
Εσωτερική Σκάλα
BBQ
Εξοχική Κατοικία
Πρόσβαση από άσφαλτο
Διαμπερές
Προσόψεως
Πλακάκια
Κουφώματα Αλουμινίου
Καταπληκτική κατάσταση

6.578 Εμφανίσεις
Ζαχαράκης Δημήτριος
6974144346
zax@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Πορτοχέλι
Το στολίδι της Αργολίδας. Το Πορτοχέλι ως προορισμός στην Αργολίδα είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια και τη χλιδή. Μαζί με τους επιμέρους οικισμούς της περιοχής, όπως η Ερμιόνη ή η Πετροθάλασσα, αποτελεί το στολίδι της περιοχής. Μία βόλτα κατά μήκος της παραλικής περατζάδας με ...
Σχετικά Ακίνητα
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 320 τ.μ.
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 300 τ.μ.
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 270 τ.μ.
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 300 τ.μ.
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 260 τ.μ.
Βίλα Πορτοχέλι, Κρανίδι 500 τ.μ.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα