Πωλήθηκε
Μονοκατοικία προς Πώληση Παναγιά, Καλαμάτα Μεσσηνία
380.000 € 381.00 τ.μ.
Πωλήθηκε. Σε απόσταση 4 χλμ από την παραλία της Καλαμάτας πωλείται νεόδμητη μονοκατοικία τριών επιπέδων σε οικόπεδο αποκλειστικής χρήσης 4.500 τμ. Το 1ο επίπεδο διαθέτει ένα χώρο καθιστικού με τζάκι, κουζίνα με πάσο, playroom με προεγκατάσταση για θερμαινόμενο μπιλιάρδο, μπάνιο με τζακούζι, 2 υπνοδωμάτια, το ένα master, με δικές τους ντουλάπες. Σε αυτό το χώρο υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από το γκαράζ. Το 2ο επίπεδο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με μπαλκόνια και το master bedroom με δικό του μπάνιο, κλειστός χώρος κουζίνας και σαλόνι με τζάκι. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του αποθηκευτικό χώρο-ντουλάπα. Το 3ο επίπεδο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνα με πάσο και τζάκι. Από όλα τα επίπεδα του σπιτιού μπορεί κανείς να απολαύσει την πανοραμική θέα προς το μεσσηνιακό κόλπο, την πόλη της Καλαμάτας και το απέραντο γαλάζιο. Η κατοικία διαθέτει προεγκατάσταση αυτόνομης θέρμανση πετρελαίου, τζάκι σε κάθε καθιστικό, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και σοφίτα με σπαστή σκάλα οροφής. Το οικόπεδο είναι οριοθετημένο και περιφραγμένο με πέτρινο μαντρότοιχο στη μία πλευρά και άδεια για πισίνα. Χρειάζεται εξωτερική διαμόρφωση χώρων και έπιπλα κουζίνας σε κάθε όροφο. Η κατοικία είναι κατάλληλη για εξοχική αλλά και για μόνιμη χρήση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Καλαμάτας. Ο προσανατολισμός του σπιτιού είναι νότιο-ανατολικός και απέχει 4 χλμ από το κέντρο της Καλαμάτας, 6 χλμ από την παραλία και 8 χλμ από το αεροδρόμιο. Διαθέτει ύδρευση και γεώτρηση. Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78, Καλαμάτα, Μεσσηνίας Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356 Κιν.:+ 30 6980183000 fd@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Φώτης Δημητρακόπουλος Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Λεπτομέρειες Ακινήτου
Κωδικός Ακινήτου653209
Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια5
Λουτρά8
Κουζίνες3
Εμβαδόν381.00 τ.μ.
Τιμή/τ.μ997.38 €
Μέγεθος ακινήτου4500.00 τ.μ.
Θέσεις Parking3
Έτος Κατασκευής2010
Επίπεδα3
Όροφος3ος
ΘέρμανσηΑυτόνομη θέρμανση
Μέσο ΘέρμανσηςΠετρέλαιο
Απέχει από Θάλασσα4 χλμ
Απέχει από Πόλη2 χλμ
Απέχει από Αεροδρόμιο4 χλμ
Θέα θάλασσα
Τζάκι
Internet
Μπαλκόνι
Κήπος
Αποθήκη
Επιτρέπονται κατοικίδια
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Θυροτηλεόραση
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Boiler
Playroom
Διπλά Τζάμια
Εσωτερική Σκάλα
Δέντρα
Νεόδμητο
Σοφίτα
Εξοχική Κατοικία
Πρόσβαση από άσφαλτο
Διαμπερές
Προσόψεως
Ημιτελές
3.282 Εμφανίσεις
Δημητρακόπουλος Φώτης
6980183000
fd@skourasrealestate.gr
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση αγγελιών, φωτογραφιών, δημοσιεύσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.
Καλαμάτα
Η εντυπωσιακή πόλη με την απέραντη παραλία. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Μεσσηνίας είναι η Καλαμάτα. Μια ολοζώντανη πόλη που αποπνέει άρωμα καλοκαιριού σχεδόν όλο το χρόνο χωρίς να ενδείκνυται μόνο ως καλοκαιρινός προορισμός, αφού είναι το ίδιο υπέροχη όλες τις εποχές ...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα