Γραφείο Ναυπλίου
Κεντρικά Γραφεία
Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης Ναύπλιο, 21100 Αργολίδα
Το πρώτο γραφείο άνοιξε το 2007 στο 3ο χλμ Ναυπλίου-Άργους στην Νέα Τίρυνθα από τους Δημήτρη και Ευφροσύνη Σκούρα.
Από την περίοδο αυτή, στόχος τους ήταν η σε βάθος γνώση της περιοχής και η δημιουργία ενός «ονόματος», του οποίου η τοπική κοινωνία θα μπορούσε να εμπιστευτεί απόλυτα για τις μεσιτικές ανάγκες της. Το 2009 ο Θοδωρής Σκούρας δημιουργεί τη Skouras Real Estate.
Το επόμενο βήμα γίνεται το 2013 με την εγκατάσταση σε νέα, ευρύχωρα γραφεία. Ο νέος αυτός χώρος είναι πιο κοντά στο κοινό, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι, σε ένα από τα πιο εμπορικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.
Η εταιρεία, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Σκούρα, έχει συγκεντρώσει μία ομάδα αξιόλογων επαγγελματιών κτηματομεσιτών και καταρτισμένου προσωπικού υποστήριξης και έχει πλέον τα κατάλληλα εφόδια για να ξεκινήσει την υλοποίηση του οράματός της, μία νέα προσέγγιση στο χώρο του real estate: «ένα γραφείο, πολλαπλές τοποθεσίες».
Το γραφείο του Ναυπλίου που εξυπηρετούσε αρχικά μία μικρή τοπική κοινότητα, έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες μεσιτικές εταιρείες προσφέροντας αρκετά διακρίσεις/βραβεία στην SRE για τα επιτεύγματα της στο χώρο του real estate.

Περιοχές Εξυπηρέτησης
Έχοντας ως βάση την πόλη του Ναυπλίου εξυπηρετεί και τις γύρω παραθαλάσσιες και μη περιοχές όπως: Τολό, Ασίνη, Δρέπανο, Κάντια, Ίρια, Τίρυνθα, Άργος, Λυγουριό, Επίδαυρος, Τροιζήνα, Γαλατάς, Πόρος, Κόρφος, Κιβέρι, Ξηροπήγαδο, Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο.

4.9
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
241 αξιολογήσεις

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα