Σχόλια Πελατών

Pierre Atoun
Αγοράσαμε ένα διαμέρισμα (με δύο δωμάτια) πριν από 6 χρόνια. Φρόντισαν όλες τις διοικητικές διαδικασίες και μάλιστα πρότειναν γαλλόφωνο δικηγόρο. Αποδείκνυαν τον επαγγελματισμό και τις αδιάσειστες δεξιότητές τους, και πάντα με μια αίσθηση καλοσύνης. Δεν υπήρξαν κακές εκπλήξεις. Όλα τα έξοδα (φόροι, προμήθειες) αναφέρθηκαν σαφώς από την αρχή. Το διαμέρισμα τελικά ήταν πολύ μικρό για όλους μας και έτσι, αγοράσαμε ένα σπίτι. Και στην περίπτωση αυτή, για άλλη μια φορά, απέδειξαν την αποτελεσματικότητά τους. Ήρθαν σε επαφή με τον πωλητή και τον αγοραστή, που στην περίπτωσή μας ήταν δύο άτομα που προέρχονταν από δύο διαφορετικές χώρες, σε σχέση με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις όλων και πάντα με την ίδια διαθεσιμότητα! Φυσικά, για άλλη μια φορά, οι τιμές που αναφέρθηκαν στην αρχή τηρήθηκαν, όπως και οι προθεσμίες. Εκτιμούμε την υπηρεσία τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τον χρόνο και τα χιλιόμετρα που δαπανήθηκαν για την περίπτωσή μας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι την τελική υπογραφή, και πάντα με ένα χαμόγελο! Τώρα θα πουλήσουμε το διαμέρισμά μας. Με απόλυτη ασφάλεια και χαρά θα συνεργαστούμε με το μεσιτικό γραφείο Skouras για τρίτη φορά!
Marina Welker
Η εταιρεία έχει τη μεγαλύτερη γκάμα ακινήτων στην περιοχή και την καλύτερη τοποθεσία. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ επαγγελματική και αποτελεσματική, από το πρώτο μας αίτημα μέχρι την παράδοση του κλειδιού. Ο μεσίτης ήταν σε θέση να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ακίνητο που μας ενδιαφέρει. Επιπρόσθετα πρέπει να τονίσουμε το επαγγελματικό δίκτυο της Skouras Real Estate. Δικηγόρο, τράπεζα, πολιτικό μηχανικό κλπ. Οργανώθηκαν επαφές με έμπειρους επαγγελματίες. Αυτό έκανε όλη την διαδικασία αγοράς πολύ ομαλή. Πραγματικά ευχάριστη ήταν η ικανότητα του πράκτορα να δημιουργήσει αξιόπιστη σχέση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στη διαδικασία. Ήταν μια φανταστική εμπειρία η αγορά ακίνητου με την υποστήριξη της Skouras Real Estate. Σας ευχαριστώ!
Caroline Rouvinez
Είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε αρκετά ακίνητα, χάρη στο Μεσιτικό Γραφείο Σκούρας. Γνωρίσαμε το προσωπικό του γραφείου που είναι επαγγελματίες, ευγενικοί, με εξαιρετική γνώση της περιοχής τους και της αγοράς, χωρίς να ξεχνάμε την υπομονή που ήταν εξαιρετική στη δική μας περίπτωση. Τους προτείνουμε χωρίς αμφιβολία.
Светлана Савина
Θα ήθελα να αφήσω τα θετικά μας σχόλια και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη από ολόκληρη την οικογένειά μας στην εταιρεία Skouras Real Estate. Ήταν εξαιρετικά ευχάριστο να συνεργαστούμε με τόσο επαγγελματίες στον τομέα τους, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους όλες τις επιθυμίες μας. Μας πρότειναν μια πολύ μεγάλη γκάμα ακινήτων. Μας ενημέρωσαν σχετικά με όλα τα υπέρ και τα κατά. Επίσης μας συνέστησαν καλό δικηγόρο και αρχιτέκτονα και γι' αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Θέλω να σημειώσω τον υψηλό επαγγελματισμό, την ανταπόκρισή, την ευπρέπεια και την ακρίβειά τους. Συνιστούμε αυτή την εταιρεία σε όλους - είναι επαγγελματίες!
Angelina Stavropoulou
Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην πόλη, μπορείτε να τους εμπιστευτείτε για τα σχέδιά σας και είναι πάντα διαθέσιμοι για όλες τις ερωτήσεις σας.
Γιώργος Καρέλης
Η σύζυγός μου και εγώ συνεργαστήκαμε με το μεσιτικό γραφείο Skouras για να αγοράσουμε ένα εξοχικό σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου. Οι ανάγκες μας ήταν συγκεκριμένες και από την πρώτη φορά που συζητήσαμε μαζί τους, ο Δημήτρης Ζαχαράκης μας πρότεινε μια απλή διαδικασία για να επιλέξουμε το καλύτερο σπίτι για τις ανάγκες μας. Είναι επαγγελματίας, γνώστης, προσιτός, ευγενής και πολύ υπομονετικός. Απάντησε σε κάθε ερώτηση και εξήγησε ξεκάθαρα και λεπτομερώς κάθε μορφή και κάθε τμήμα της διαδικασίας. Η αγορά ενός σπιτιού είναι πάντα μια δύσκολη διαδικασία, αλλά η συνεργασία με το μεσιτικό γραφείο Skouras και τον Δημήτρη έκανε τη διαδικασία απλή και ευχάριστη. Σας συνιστούμε ιδιαίτερα το μεσιτικό γραφείο Skouras και ευχαριστούμε τον Δημήτρη για όλες τις προσπάθειές του.
George Savviadis
Πιστεύω πως είναι η πιο άρτια οργανωμένη ομάδα με αστείρευτη όρεξη για εξέλιξη. Η πηγαία ανάγκη της προσφοράς καλών υπηρεσιών αντικατοπρίζεται στα καλά αποτελέσματα και στην αποδοχή που χαίρει εκ μέρους των πελατών της. Έμπειροι επαγγελματίες με γνώση και αξίες διεθνούς επιπέδου. Τους εμπιστεύομαι!!
Takis Baboulas
Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες και φέρνουν αποτελέσματα. Με ήθος, ευγένεια, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και γνώση. Great professionals! They offer quality services and RESULTS, with ethos, honesty, knowledge and passion for helping people!
Essam El-Maghrabi
Είχα υπέροχη εμπειρία με την Skouras Real Estate και τα μέλη της ομάδας της. Ζώντας στις ΗΠΑ, ο κ. Σκούρας και η ομάδα του μας καθοδήγησαν να αγοράσουμε με τη γυναίκα μου, τη βίλα των ονείρων μας. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και θα τους συνιστούσα χωρίς δισταγμό.
marie-louise Bulinckx
Είχα την ευκαιρία να συναντήσω εξαιρετικούς επαγγελματίες που έκαναν την αγορά του σπιτιού μου να μοιάζει παιχνίδι! Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το γραφείο και δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κ. Σκούρα και την ομάδα του. Έκαναν το όνειρό μου πραγματικότητα !! Πολλά ευχαριστώ. Marie-Louise Bulinckx
Alexandre SIDOMMO
Άριστοι επαγγελματίες, ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της συναλλαγής (για το νερό, το ρεύμα, το τηλέφωνο και όλες τις διοικητικές διαδικασίες). Όντας ξένος, ήταν πολύ χρήσιμο να συνοδεύεσαι έτσι. Super Service! Ο Δημήτρης και η ομάδα του είναι τέλειοι!
Robert Agnew
Από την αρχή της διαδικασίας έως το τέλος, το μεσιτικό γραφείο Σκούρας έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό στην ικανοποίηση των αναγκών μας. Ως κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου που αγόρασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Ζαχαράκης μας οδήγησε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας και την έκανε όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Τώρα έχουμε το σπίτι των ονείρων μας κοντά στο Ναύπλιο. Σας ευχαριστώ όλους στην skourasrealestate και ιδιαίτερα τον Δημήτρη.
Marina Maragou-Markopoulou
Δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο μεσιτικό γραφείο SKOURAS REAL ESTATE για την άψογη εξυπηρέτηση. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κύριο Γιάννη Παναγιώτου, ένα είδος επαγγελματία που πραγματικά σπανίζει στη χώρα μας. Η ευγένειά του, η υπομονή του, ο επαγγελματισμός του, η πλήρης κατάρτιση στο αντικείμενό του είναι αξιοσημείωτα. Συγχαρητήρια!
Evelyn Keyes
Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες που προσέφερε το μεσιτικό γραφείο Σκούρας και ιδιαίτερα ο Δημήτρης που φρόντισε να μας βοηθήσει να βρούμε ένα ακίνητο που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες μας. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το μεσιτικό γραφείο Σκούρας σε όποιον ψάχνει για ακίνητο στην Αργολίδα και όχι μόνο.
Sian Hannah
Είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση από την Skouras Real Estate. Μας βρήκαν την ιδανική βίλα μας και επίσης τώρα διαχειρίζονται την ενοικίαση της. Είναι απόλυτα επαγγελματίες και είναι εξαιρετικά για να δουλεύετε μαζί τους.
David Fraser
Παρέχουν την υποστήριξη και τις συμβουλές που χρειάζεστε όταν αγοράζετε από το εξωτερικό. Σας ευχαριστώ
Oscar Cano Arias
Επαγγελματίες - Αξιόπιστοι - Αποτελεσματικοί
Philippe Dubois
Δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα και δεν έχω τίποτα κακό για να γράψω. Σοβαρή, αποτελεσματική, ευγενική!
Philippe Dubois
Skouras Real Estate Agency : ποιος άλλος; Τέλεια εξυπηρέτηση ...
John Anemos
Πραγματικά καλό γραφείο

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα