Σχόλια Πελατών

Sian Hill
Το προσωπικό της Skouras Real Estate αποδείχθηκε σταθερά αφοσιωμένο και εξαιρετικά εξυπηρετικό. Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά του προσωπικού είναι η ικανότητά τους να ακούνε και να εκτιμούν διαισθητικά τις ανάγκες του καθενός: δεν υπάρχει μαζική, τυπική αντιμετώπιση των πελΑτών και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Είναι ευγενικοί, επαγγελματίες και πεπειραμένοι και έχουν μια εντυπωσιακή κατανόηση της αγοράς και της διαδικασίας εύρεσης σπιτιού. Ήταν δημιουργικοί όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων και εντυπωσιαστήκαμε από την ειλικρίνεια και τη συμπεριφορά τους. Εμπιστευτήκαμε το προσωπικό χωρίς κανέναν ενδοιασμό και δεν έχουμε παρά μόνο επαίνους για την εταιρεία με το φιλικό προσωπικό της. Sian και Kevin
stan bournias
Πολύ φιλικό, ειλικρινές και ενημερωτικό. Ήρθα στα γραφεία τους, καθώς είμαι στην αγορά για να αγοράσω ένα ακίνητο. Έχω ψάξει για λίγο. Ένα πολύ εξυπηρετικό μέλος του προσωπικού, με καθόριζε και μου έδειξε τα διάφορα προσφερόμενα ακίνητα στον ιστότοπό του και στον ιστότοπό του καθώς και σε άλλους ιστότοπους άλλων πρακτόρων. Από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού μου, κάθισε μαζί μου και μου έδειξε υπομονετικά τα προσφερόμενα ακίνητα. Περιορίσαμε την επιλογή και οργάνωσε τις επιθεωρήσεις. Ήταν upfront σχετικά με το κόστος τους και άλλα αναμενόμενα έξοδα, έτσι δεν με έκπληξη σε καμία περίπτωση. Πολύ επαγγελματικό !! Ως im από την Αυστραλία, με παρουσίασε επίσης σε άλλους επαγγελματίες που θα συμμετείχαν στην ομαλή διευθέτηση. Έχω καταβάλει τώρα μια κατάθεση σε μια όμορφη ιδιοκτησία, και θέλω να προωθηθεί για να εγκατασταθούν. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες της Skouras Real Estate.
dimitri zirimis
Συνεργαζόμαστε με το γραφείο Skouras Real Estate με σκοπό να βρούμε ένα ακίνητο στην περιοχή του Ναυπλίου. Η ομάδα του γραφείου είναι πολύ επαγγελματική και ικανότατη. Γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά των ακινήτων της περιοχής. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βασιλική και τον Δημήτρη που έχουν αναλάβει την υπόθεσή μας και δεν υπολόγισαν τα χιλιόμετρα για να μας δείξουν σπίτια και οικόπεδα. Ελπίζουμε να βρούμε το ακίνητό μας μαζί τους.
Προτείνω αυτό το γραφείο.
Anna Nordahl
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Skouras Real Estate για την τέλεια συνεργασία και η βοήθεια που μας πρόσφερε. Μας βρήκαν την τέλεια τοποθεσία για να κατασκευάσουμε το μελλοντικό μας σπίτι και συνεργάζονται μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής. Ποτέ δε νιώσαμε ότι μας ξέχασαν ή καθυστέρησαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας, και δεδομένου ότι δε μένουμε προς το παρόν στην Ελλάδα, είχαμε πολλές απορίες! Τους εμπιστςυόμαστε και τους προτείνουμε χωρίς κανένα δισταγμό! Γραφείο 5 αστέρων! Πολλά ευχαριστώ από την οικογένεια Nordahl & Lundberg!
Δημητρης Σπανος
Επαγγελματισμός ,φιλική εξυπηρέτηση , συνέπεια, προθυμία, ευγένεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τού μεσιτικού γραφείου Skouras Real Estate, που κάνουν την συνεργασία μαζί του εξαιρετική. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Polyxeni Nikitidi
Συνεργαστήκαμε άψογα με το γραφείο.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη.Ευγενικός, συνεπής και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει.Θα τον συστήσουμε ανεπιφύλακτα.!!
Pierre Atoun
Αγοράσαμε ένα διαμέρισμα (με δύο δωμάτια) πριν από 6 χρόνια. Φρόντισαν όλες τις διοικητικές διαδικασίες και μάλιστα πρότειναν γαλλόφωνο δικηγόρο. Αποδείκνυαν τον επαγγελματισμό και τις αδιάσειστες δεξιότητές τους, και πάντα με μια αίσθηση καλοσύνης. Δεν υπήρξαν κακές εκπλήξεις. Όλα τα έξοδα (φόροι, προμήθειες) αναφέρθηκαν σαφώς από την αρχή. Το διαμέρισμα τελικά ήταν πολύ μικρό για όλους μας και έτσι, αγοράσαμε ένα σπίτι. Και στην περίπτωση αυτή, για άλλη μια φορά, απέδειξαν την αποτελεσματικότητά τους. Ήρθαν σε επαφή με τον πωλητή και τον αγοραστή, που στην περίπτωσή μας ήταν δύο άτομα που προέρχονταν από δύο διαφορετικές χώρες, σε σχέση με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις όλων και πάντα με την ίδια διαθεσιμότητα! Φυσικά, για άλλη μια φορά, οι τιμές που αναφέρθηκαν στην αρχή τηρήθηκαν, όπως και οι προθεσμίες. Εκτιμούμε την υπηρεσία τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τον χρόνο και τα χιλιόμετρα που δαπανήθηκαν για την περίπτωσή μας, από την πρώτη επίσκεψη μέχρι την τελική υπογραφή, και πάντα με ένα χαμόγελο! Τώρα θα πουλήσουμε το διαμέρισμά μας. Με απόλυτη ασφάλεια και χαρά θα συνεργαστούμε με το μεσιτικό γραφείο Skouras για τρίτη φορά!
Marina Welker
Η εταιρεία έχει τη μεγαλύτερη γκάμα ακινήτων στην περιοχή και την καλύτερη τοποθεσία. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ επαγγελματική και αποτελεσματική, από το πρώτο μας αίτημα μέχρι την παράδοση του κλειδιού. Ο μεσίτης ήταν σε θέση να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ακίνητο που μας ενδιαφέρει. Επιπρόσθετα πρέπει να τονίσουμε το επαγγελματικό δίκτυο της Skouras Real Estate. Δικηγόρο, τράπεζα, πολιτικό μηχανικό κλπ. Οργανώθηκαν επαφές με έμπειρους επαγγελματίες. Αυτό έκανε όλη την διαδικασία αγοράς πολύ ομαλή. Πραγματικά ευχάριστη ήταν η ικανότητα του πράκτορα να δημιουργήσει αξιόπιστη σχέση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στη διαδικασία. Ήταν μια φανταστική εμπειρία η αγορά ακίνητου με την υποστήριξη της Skouras Real Estate. Σας ευχαριστώ!
Caroline Rouvinez
Είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε αρκετά ακίνητα, χάρη στο Μεσιτικό Γραφείο Σκούρας. Γνωρίσαμε το προσωπικό του γραφείου που είναι επαγγελματίες, ευγενικοί, με εξαιρετική γνώση της περιοχής τους και της αγοράς, χωρίς να ξεχνάμε την υπομονή που ήταν εξαιρετική στη δική μας περίπτωση. Τους προτείνουμε χωρίς αμφιβολία.
Светлана Савина
Θα ήθελα να αφήσω τα θετικά μας σχόλια και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη από ολόκληρη την οικογένειά μας στην εταιρεία Skouras Real Estate. Ήταν εξαιρετικά ευχάριστο να συνεργαστούμε με τόσο επαγγελματίες στον τομέα τους, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους όλες τις επιθυμίες μας. Μας πρότειναν μια πολύ μεγάλη γκάμα ακινήτων. Μας ενημέρωσαν σχετικά με όλα τα υπέρ και τα κατά. Επίσης μας συνέστησαν καλό δικηγόρο και αρχιτέκτονα και γι' αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Θέλω να σημειώσω τον υψηλό επαγγελματισμό, την ανταπόκρισή, την ευπρέπεια και την ακρίβειά τους. Συνιστούμε αυτή την εταιρεία σε όλους - είναι επαγγελματίες!
sylvie valdenaire
Πολύ αποτελεσματικό, πρόσχαρο και αποτελεσματικό γραφείο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του γραφείου που μς βοήθησε να βρούμε ένα σπίτι κοντά στο Ναύπλιο. Ακόμα κι αν δεν μιλάτε ακόμα ελληνικά, όπως εγώ, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα, εξηγώντας τι ψάχνετε και θα σας καλέσουν άμεσα. Μιλούν αγγλικά και γαλλικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεννόησης. Εμείς επισκεφθήκαμε τα ακίνητα που θέλαμε μέσα σε 2 μέρες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξεκινήσαμε τις πρώτες έρευνες τον Απρίλη και συνεχίσαμε το Σεπτέμβρη. Είμασταν σε συνεχή επικοινωνία κάθε φορά που βρισκόταν ένα νέο ακίνητο που ανατποκρινόταν στα κριτήριά μας. Μα εξήγησαν όλες τις διαδικασίες και τα απαραίτητα έγγραφα και ανοίξαμε και λογαριασμό τραπέζης, πράγμα που μας εξυπηρέτησε πολύ. Ακόμα μια φορά ευχαριστώ στη Βασιλική και τον Δημήτρη.
laurence simon
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη και τη Βασιλική για τη σοβαρή και επαγγελματικήτους συνεργασία. Προτείνουμε αυτό το γραφείο.
David Gigon
Είμαστε εξαιρετικά ευτυχισμένοι που συνεργαστήκαμε με το γραφείο Skouras Real Estate στο Ναύπλιο. Ο Δημήτρης Ζαχαράκηςμας βοήθησε πάρα πολύ και είναι επαγγελματίας. Δεν υπολόγισε χρόνο και ενέργεια και μας έδειξε ένα μεγάλο αριθμό σπιτιών και οικοπέδων για να μας βρει τον ''παράδεισό μας στην Ελλάδα''.
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα το γραφείο Skouras και τον Δημήτρη. Σ'ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σου. Patrick και Gérard
Charlotte Fechter
Ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με τον κύριο Δημήτρη Ζαχαράκη και όλη την ομάδα. Νιώσαμε πολύ άνετα μαζί τους και προτείνουμε ανεπιφύλακτα την ομάδα του γραφείου Σκούρας.
Eleni Kousti
Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Ανταποκρίνονται πάντα, απόλυτα αποτελεσματικοί και φιλικοί. Συνιστάται ανεπιφύλακτα
!!!!!
Alain Bailleul
 Ήμασταν πολύ ευπρόσδεκτοι από το δίδυμο Δημήτρη και Βασιλική που μας έδειξε έναν μεγάλο επαγγελματισμό. Έχουν πολύ καλή συμβουλή με μεγάλη υπομονή. Σας ευχαριστώ πολύ για τη Βασιλική, που μιλάει άπταιστα Γαλλικά, δείχνοντας διαθεσιμότητα απαντώντας πολύ γρήγορα στις ερωτήσεις μας. Δεν μιλάμε άπταιστα αγγλικά, είμαστε πολύ ευγνώμονες γι 'αυτόν. Αντιμετωπίζω μελλοντικούς γάλλους παραθεριστές ή αγοραστές, μην διστάζετε γιατί θα βρείτε μια ομάδα στη διάθεσή σας και θα έχουν πάντα τη λύση για να σας ικανοποιήσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Annette Sala
 Εξαιρετική υπηρεσία στη διάθεσή σας, η γραμματέας είναι τρίγλωσση και πολύ ευχάριστη. Προσφέρονται πολλά ακίνητα και παρακολούθηση με έναν δικηγόρο στη γλώσσα σας. Συστήνω. Ευχαριστώ την Βασιλική για την υπομονή της!
Φωτεινή Τασσοπούλου
 Τέλεια εξυπηρετηση!!!Όλοι τους ευγενέστατοι! Μακάρι όλο τα γραφεία να δούλευαν με τόση συνέπεια!Μπράβο σας!
Richard Bishop
 Είμαστε από τις ΗΠΑ και θέλαμε να μετεγκατασταθούμε από την Κρήτη. Επικοινωνήσαμε με τον Σκούρα καθώς μας ενδιαφέρει η περιοχή του Ναυπλίου. Ο Δημήτρης ήταν πολύ εξυπηρετικός και έδειξε πολλή υπομονή μαζί μας. Εργάστηκε μαζί μας για 2 χρόνια μέχρι να πωληθεί το άλλο σπίτι μας. Καταλήξαμε σε ένα υπέροχο σπίτι χάρη στη βοήθειά του. Όντας νέος στην περιοχή, ήταν πολύ χρήσιμος στην εύρεση καταστημάτων, εργολάβων κλπ. Προσφέραμε να τον παρουσιάσουμε στην κόρη μας όταν επισκέπτεται την Ελλάδα. Λέει πολλά ότι ακόμα και τα σκυλιά μας τον συμπαθούν.
Ελένη Παπαμιχαλοπούλου
 Είχα την τύχη να συνεργασθώ με εξαιρετικούς επαγγελματίες. Πρόκειται για νέους ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου, σοβαρότητα, ήθος, ευγένεια και αποτελεσματικότητα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα
Σελίδα 1 από 3
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης στην ιστοσελίδα μας, για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση δεδομένων γεωγραφικής τοποθεσίας και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε ποια cookies επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αυτές οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
Χρησιμοποιούνται για να σας παρέχουν μία πιο προσωποποιημένη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας και για να θυμούνται επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cookies λειτουργικότητας για να θυμόμαστε την επιλογή γλώσσας ή τα στοιχεία εισόδου σας.
Χρησιμοποιούνται για να συλλέγουν πληροφορίες σχετικές με την ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας και με το πώς οι χρήστες την χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, αυτά τα cookies μπορεί να εντοπίσουν πόσο χρόνο αφιερώνετε στην ιστοσελίδα μας ή ποιες σελίδες της επισκέπτεστε, πράγμα που μας βοηθάει να καταλάβουμε πώς να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Χρησιμοποιούνται για να δείχνουν διαφημίσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας στο Διαδίκτυο. Αυτά τα cookies, παρέχονται από τους παρόχους περιεχομένου και διαφημίσεων. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, θα συνεχίσετε να βλέπετε διαφημίσεις, αλλά αυτές μπορεί να μην είναι πλέον σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας.