Διαχείριση Ακινήτων
Είμαστε σε θέση να σας διευκολύνουμε και να σας λύσουμε τα χέρια,
διαμορφώνοντας κάθε φορά τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Η ιδέα της του να ασχοληθούμε με την Διαχείριση Ακινήτων γεννήθηκε από την ανάγκη των ευχαριστημένων από την συνεργασία μας, Ελλήνων και ξένων πελατών να έχουν έναν έμπιστο συνεργάτη-επαγγελματία, που να φροντίσει τα ζητήματα ή τα προβλήματα και γιατί όχι την οικονομική εκμετάλλευση των εξοχικών τους κατοικιών.

Η μόνιμη διαμονή σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό, η ελλιπής εξοικείωση με τα νέα μέσα και την τεχνολογία, η έλλειψη εμπειρίας, αλλά κυρίως χρόνου, οδήγησαν τους πελάτες μας και όχι μόνο, να αναζητήσουν την επαγγελματική βοήθεια του γραφείου μας.Τι περιλαμβάνουν οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων
Σε περίπτωση που χρειάζεστε την επίβλεψη και διαχείριση ζητημάτων είμαστε σε θέση να σας διευκολύνουμε και να σας λύσουμε τα χέρια , διαμορφώνοντας κάθε φορά τις υπηρεσίες μας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προετοιμασία και Φροντίδα του Ακινήτου σας
Καθαριότητα και συναφείς εργασίες πριν την άφιξή σας, ή/και κατά την διάρκεια της διαμονής σας για να απολαμβάνετε ξένοιαστη έλευση και παραμονή στο σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μας εμπιστευτείτε το κλειδί του σπιτιού σας.

Εάν αποφασίσατε να επωφεληθείτε οικονομικά από την Εξοχική σας Κατοικία προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Εκτίμηση και Τιμολόγηση

Η σωστή προσέγγιση και εκτίμηση των δυνατοτήτων του ακινήτου σας, σας δίνει άμεσα την δυνατότητα να καταλάβετε το μέγεθος της απόδοσης του. Μια επαγγελματική εκτίμηση με βάση τα συγκριτικά και όχι μόνο στοιχεία , σας απομακρύνει από το λάθος της υποτίμησης ή υπερεκτίμησης της ακίνητής σας περιουσίας.

Καταγραφή του Ακινήτου
Η σωστή παρουσίαση είναι το παν. Έχοντας την πιο περιεκτική και πλήρη περιγραφή, αλλά και την επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη κάνετε το Ακίνητο σας πιο αρεστό και θελκτικό για τον εκάστοτε υποψήφιο φιλοξενούμενο.

Καταχώρηση του Ακινήτου στα κανάλια διαφήμισης
Έχοντας την άρτια τεχνογνωσία και την δυνατότητα επικοινωνίας στα αγγλικά, τα ρωσικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά, καλύπτουμε μεγάλη γκάμα υποψήφιων μισθωτών για το Ακίνητό σας.

Πλήρης διαχείριση και απόλυτος συγχρονισμός των καναλιών
Η καταχώριση του Ακινήτου σας έως και σε 20 διαφορετικά κανάλια προώθησης απαιτεί τον απόλυτο συγχρονισμό τους. Έχοντας εξειδικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης ακινήτων, σας εξασφαλίζουμε τον απόλυτο και άμεσο συγχρονισμό των ημερολογίων όλων των καναλιών, διαφυλάσσοντας σας με αυτόν τον τρόπο, από διπλοκρατήσεις που επιφέρουν κυρώσεις και πέναλτι από τις ιστοσελίδες προώθησης ακινήτων.

Διαχείριση επικοινωνίας, κρατήσεων και μισθωμάτων
Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που κάνετε είναι να εισπράξετε τα χρήματα από την εκάστοτε μίσθωση, γλιτώνοντας τον πολύτιμο χρόνο σας.

Λεπτομερής και πλήρης ενημέρωση
Με όποιο τρόπο και εάν επιλέξετε, θα έχετε την πλήρη ενημέρωση για την διατήρηση του ακινήτου σας σε άριστη κατάσταση, τις εκάστοτε μισθώσεις και εργασίες, αλλά και τις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το Ακίνητό σας.

Υποδοχή και επίβλεψη αποχώρησης των επισκεπτών
Υποδεχόμαστε εμείς τον επισκέπτη σας, τον ξεναγούμε και τον ενημερώνουμε για τις παροχές και τους κανόνες του χώρου σας. Κατά την διάρκεια της διαμονής του, παραμένουμε στην διάθεσή του ανά πάσα στιγμή και τέλος, επιβλέπουμε την αποχώρηση του, εκτιμώντας την κατάσταση του χώρου και παραλαμβάνοντας τα κλειδιά.

Διαχείριση περιπτώσεων φθοράς και ζημιών
Μπαίνοντας στην λογική της βραχυχρόνιας μίσθωσης, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τόσο για τις φυσιολογικές φθορές του Ακινήτου σας, όσο και για τις απρόσμενες. Σε περιπτώσεις απρόσμενων ζημιών, αναλαμβάνουμε να διεκδικήσετε την αποζημίωσή σας από τον υπαίτιο φιλοξενούμενο.

Υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης
Καθαρισμός και ιματισμός είναι μόνο μερικές από τις εργασίες που απαραίτητα θα πρέπει να γίνονται κατά την μίσθωση του χώρου σας. Είμαστε σε θέση να σας διευκολύνουμε προσφέροντάς σας τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Επιλέγοντας το Skouras Real Estate, αναθέτετε σε μια καλά στελεχωμένη εταιρεία με πλήρως εξειδικευμένους και έμπιστους συνεργάτες, να καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες σας στην διαχείριση και την φροντίδα της ακίνητής σας περιουσίας.

Εποχιακές Ενοικιάσεις

Μέλημά μας,
Εσείς ως ιδιοκτήτες, αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά για την υψηλότερη δυνατή φροντίδα, αλλά και απόδοση του Ακινήτου σας.
Ενημερωθείτε για όλα τα προτεινόμενα πακέτα συνεργασίας και ελάτε να κάνουμε την ζωή σας πιο απλή.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα