ΕλληνικάEnglishРусскийDeutschFrançais
Μεσιτικό Γραφείο στο Ναύπλιο 27520 29529

Η Εταιρεία

Το ακίνητο είναι ένα από τα ακριβότερα προϊόντα της αγοράς.
Η διαχείριση του (αγορά - πώληση - μίσθωση) δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.
Οι συνθήκες της σύγχρονης ζωής, η έλλειψη χρόνου, οι αποστάσεις, η οικονομική στενότητα, την καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη. Η αποφυγή λανθασμένων επιλογών επιτυγχάνεται με την διαμεσολάβηση ενός επαγγελματία κτηματομεσίτη.

Skouras Real Estate Agency είναι το δυναμικό και άρτια τεχνολογικά οργανωμένο κτηματομεσιτικό γραφείο που σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της περιοχής μας και την δραστηριοποίησή της είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσο μεγάλες ή μικρές κι αν είναι οι ανάγκες σας.
Η οικογενειακή μας επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 2005 και διαρκώς προσπαθεί να εξελίσσεται στην ποιότητα των υπηρεσιών του.
Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης στο Ναύπλιο.

Το μεσιτικό Σκούρας παρέχει λύσεις για την αγορά – πώληση - μίσθωση:
1. Κατοικίας Διαμέρισμα - Μεζονέτα -Μονοκατοικία - Σπίτι από τα σχέδια
2. Αξιοποιήσιμης Γης Οικόπεδα εντός σχεδίου – Οικόπεδα εκτός σχεδίου - Οικόπεδα εντός ζώνης.
3. Επαγγελματικά Ακίνητα (σε όλη την Ελλάδα ) Καταστήματα – Γραφεία – Ξενοδοχεία – Επιχειρήσεις - Οικόπεδα, κτήματα για super market – Επιχειρήσεις, Αποθήκες.
4. Ενέργεια Κτήματα για φωτοβολταικά (ηλιοθερμικά) και αιολικά.

Αναλαμβάνουμε επίσης:
Τραπεζική Χρηματοδότηση κάθε ακινήτου.
Εκτιμήσεις παντός τύπου ακινήτων.
Κατασκευαστικές προτάσεις, εργολαβίες οικιστικών και βιομηχανικών ακινήτων.
Αντιπαροχές Επενδύσεις ακίνητης περιουσίας Διαχείριση και Διοίκηση έργων.
Κτηματικές και Μεσιτικές εργασίες και συναλλαγές.
Έρευνες αγοράς.
Προώθηση κτηματομεσιτικών προϊόντων (Διαφημιστική προβολή μέσω ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων).
Μελέτες αξιοποίησης ακινήτων.
Εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.
Διαχείριση χαρτοφυλακίου.
Συμβολαιογραφική και Νομική κάλυψη.

Εάν δεν συναντάτε κάτι ανάλογο με τις επιθυμίες σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα ακίνητα, τα οποία δεν παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας ή χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να μας το περιγράψετε.
Να είστε βέβαιοι ότι θα επιδιώξουμε να σας εξυπηρετήσουμε το ταχύτερο δυνατό.
Αν έχετε κάποιο ακίνητο για εκμετάλλευση και βρίσκεστε σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση του.
Η ιστοσελίδα www.skourasrealestate.gr ενημερώνεται καθημερινά παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς.
Το γραφείο μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή και ακριβή ενημέρωσή σας, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί για μελλοντική διαθεσιμότητα. Αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την παροχή των ακριβέστερων πληροφοριών, οι αγοραστές είναι υπεύθυνοι να διενεργήσουν νομικό και τεχικό έλεγχο των ακινήτων.

Στόχος μας η κατάρτιση, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η αξιοπιστία για τη διεκπεραίωση της κάθε διαμεσολάβησης.
Στην διάθεσή σας,

Σκούρας Θεόδωρος
Ζαχαράκης Δημήτρης
Ιωάννης Παναγιώτου


Το μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate είναι μέλος των παρακάτω συνδέσμων και οργανισμών:

ΣΜΑΣΑΑ (Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής)
Είναι ο μοναδικός επίσημος Επαγγελματικός - Συνδικαλιστικός φορέας στην Αθήνα με εγγεγραμμένα 3.000 περίπου μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η μελέτη, η προστασία, η προαγωγή και η ανάπτυξη των ηθικών, πνευματικών οικονομικών υλικών και κυρίως των επαγγελματικών συμφερόντων των εγγεγραμμένων μεσιτών, με τη συνένωση, συνεργασία και αλληλεγγύη όλων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του Κοινωνικού Συνόλου.

C.E.I. (Confederation Europeenne de l'Immobilier: European Confederation of Real EstateAgents)
Είναι μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευρωπαϊκές οργανώσεις μεσιτών, η οποία μετρά περισσότερα από 45.000 μέλη σε εκατοντάδες πόλεις , από δεκατρείς Ευρωπαϊκές χώρες, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Δημοκρατία της Σλοβενίας. Η οργάνωση αντιπροσωπεύει συνολικά 60.000 χειριστές-μέλη.

ICREA (International Consortium of Real Estate Associations)
Είναι μια παγκόσμια κοινοπραξία πρωτοπόρων συλλόγων μεσιτών η οποία έχει δεσμευτεί στο δικαίωμα να κατέχεις και να μεταβιβάζεις ακίνητη περιουσία. Η ICREA θέτει παγκόσμια πρότυπα σε κτηματομεσιτικές πρακτικές και τα μέλη της έχουν δεσμευτεί σε υψηλά πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς.

 Σ.Ε.Κ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών)
Είναι η μόνη επαγγελματική οργάνωση κτηματομεσιτών που έχει θέσει αυστηρά κριτήρια εγγραφής μελών, καλύπτει ολόκληρη την χώρα και είναι ο μοναδικός επαγγελματικός φορέας κτηματομεσιτών στην Ελλάδα αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών.
Το κατάλαβα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς. Μάθετε περισσότερα