Η Εταιρεία
Η Skouras Real Estate είναι δυναμική και άρτια
τεχνολογικά οργανωμένη κτηματομεσιτική εταιρεία.
Η Skouras Real Estate δραστηριοποιείται τόσο στην Αργολίδα και Μεσσηνία, σε όλα τα είδη των ακινήτων, όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Λακωνία, Αρκαδία και Κορινθία, με εξειδίκευση στο εξοχικό/τουριστικό ακίνητο.
Τα άρτια τεχνολογικά και οργανωμένα κτηματομεσιτικά γραφεία μας βρίσκονται στο Ναύπλιο, στην Καλαμάτα, στην Κόρινθο και στο Πόρτο Χέλι.

Το 2005 ιδρύθηκε ως μια οικογενειακή επιχείρηση, για να παρέχει υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και με την πάροδο του χρόνου έχει εξελιχθεί σε μία νέας γενιάς εταιρεία Real Estate, απαρτιζόμενη από καταρτισμένους μεσίτες με διεθνείς πιστοποιήσεις και προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Το 2019 η εταιρεία βραβεύτηκε από την ΕΠΠΑ (Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας), για την προσέλκυση ξένων επενδυτών/αγοραστών, ως το πρώτο μεσιτικό γραφείο πανελλαδικώς.

Το 2020 η εταιρεία βραβεύτηκε στον Διαγωνισμό Ακινήτων, International Property Awards στο Λονδίνο, κερδίζοντας 3 βραβεία στις κατηγορίες Marketing, Single Office και Website.

Το 2021 η SRE εγκαινίασε το νέο της γραφείο στην περιοχή της Καλαμάτας για την πιο άμεση και ολοκληρωμένη εκπροσώπηση των περιοχών της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Το 2022 η εταιρεία βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την ΕΠΠΑ (Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας), για τις τεχνικές Marketing που εφαρμόζει.

Το 2023  SRE εγκαινίασε το νέο της γραφείο στην περιοχή του Πορτοχελίου και προσφέρει πλέον ακόμα πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες σε αυτή την ιδιαίτερη περιοχή της Αργολίδας.


Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει :
• Πιστοποιημένους Συμβούλους Ακινήτων
• Εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων
• Νομικούς συμβούλους
• Πολιτικούς μηχανικούς
• Property manager
και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο σε Έλληνες, όσο και σε πολίτες τρίτων χωρών.

Σήμερα εκπροσωπεί πάνω από 1.400 ακίνητα. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια οι μεσολαβήσεις της εταιρίας με ξένους πολίτες ξεπερνούν το 80%.

Είναι μέλος των συλλόγων της ΣΜΑΑΣΑ και της ΕΠΠΑ και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Σουηδία, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Με γνώμονα την τεχνολογία και την διαρκή εκπαίδευσή μας, διακρινόμαστε στις προτιμήσεις των πελατών. Η άριστη γνώση της περιοχής μας μας κάνει να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι ανάγκες σας.

Στοιχεία που μας διακρίνουν είναι το ήθος, το πάθος και το μεράκι για το real estate.

Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει, η εξέλιξη της εταιρείας μας είναι η κινητήρια δύναμή μας.

Στην Skouras real estate κάθε πελάτης είναι μοναδικός.
Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης, κάνοντας πράξη τις δικές σας επιθυμίες.

Είμαστε πάντα δίπλα σας,
Οι δικοί σας συνεργάτες
Skouras Real Estate Team

Skouras Real Estate
ΓΕΜΗ: 150218013000

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα