Η Εταιρεία
Skouras Real Estate Agency είναι το δυναμικό και άρτια τεχνολογικά οργανωμένο κτηματομεσιτικό γραφείο που σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της περιοχής μας και την δραστηριοποίησή της είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσο μεγάλες ή μικρές κι αν είναι οι ανάγκες σας.

Το 2005 ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση, για να παρέχει υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και με την πάροδο του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε μία νέας γενιάς εταιρία real estate, απαρτιζόμενη από καταρτισμένους μεσίτες με διεθνείς πιστοποιήσεις.

Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει, η εξέλιξη του γραφείου μας είναι η κινητήρια δύναμή μας. Στην Skouras real estate κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης, κάνοντας πράξη τις δικές σας επιθυμίες.

Με γνώμονα την τεχνολογία και την διαρκή εκπαίδευσή μας, διακρινόμαστε στις προτιμήσεις των πελατών.

Είμαστε πάντα δίπλα σας,
Οι δικοί σας συνεργάτεςΤο μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate είναι μέλος των παρακάτω συνδέσμων και οργανισμών:


ΣΜΑΣΑΑ (Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής)
Είναι ο μοναδικός επίσημος Επαγγελματικός - Συνδικαλιστικός φορέας στην Αθήνα με εγγεγραμμένα 3.000 περίπου μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η μελέτη, η προστασία, η προαγωγή και η ανάπτυξη των ηθικών, πνευματικών οικονομικών υλικών και κυρίως των επαγγελματικών συμφερόντων των εγγεγραμμένων μεσιτών, με τη συνένωση, συνεργασία και αλληλεγγύη όλων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του Κοινωνικού Συνόλου.

C.E.I. (Confederation Europeenne de l'Immobilier: European Confederation of Real EstateAgents)
Είναι μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευρωπαϊκές οργανώσεις μεσιτών, η οποία μετρά περισσότερα από 45.000 μέλη σε εκατοντάδες πόλεις , από δεκατρείς Ευρωπαϊκές χώρες, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Δημοκρατία της Σλοβενίας. Η οργάνωση αντιπροσωπεύει συνολικά 60.000 χειριστές-μέλη.

ICREA (International Consortium of Real Estate Associations)
Είναι μια παγκόσμια κοινοπραξία πρωτοπόρων συλλόγων μεσιτών η οποία έχει δεσμευτεί στο δικαίωμα να κατέχεις και να μεταβιβάζεις ακίνητη περιουσία. Η ICREA θέτει παγκόσμια πρότυπα σε κτηματομεσιτικές πρακτικές και τα μέλη της έχουν δεσμευτεί σε υψηλά πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς.

 Σ.Ε.Κ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών)
Είναι η μόνη επαγγελματική οργάνωση κτηματομεσιτών που έχει θέσει αυστηρά κριτήρια εγγραφής μελών, καλύπτει ολόκληρη την χώρα και είναι ο μοναδικός επαγγελματικός φορέας κτηματομεσιτών στην Ελλάδα αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα