Η Εταιρεία
Η Skouras Real Estate είναι δυναμική και άρτια τεχνολογικά οργανωμένη κτηματομεσιτική εταιρεία.

Με έδρα το Ναύπλιο δραστηριοποιείται τόσο στην Αργολίδα, σε όλα τα είδη των ακινήτων, όσο και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία εξειδικεύοντας στο εξοχικό/τουριστικό ακίνητο.

Το 2005 ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση, για να παρέχει υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο και με την πάροδο του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε μία νέας γενιάς εταιρία real estate, απαρτιζόμενη από καταρτισμένους μεσίτες με διεθνείς πιστοποιήσεις και προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Το 2019 η εταιρεία βραβεύτηκε από την ΕΠΠΑ για την προσέλκυση ξένων επενδυτών/αγοραστών, ως το πρώτο μεσιτικό γραφείο πανελλαδικώς.

Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει :
• Πιστοποιημένους μεσίτες
• Εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων,
• Νομικούς συμβούλους,
• Πολιτικούς μηχανικούς,
• Property manager
και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο σε Έλληνες, όσο και σε πολίτες τρίτων χωρών.

Σήμερα εκπροσωπεί πάνω από 1.300 ακίνητα. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια οι μεσολαβήσεις της εταιρίας με ξένους πολίτες ξεπερνούν το 80%.

Είναι μέλος των συλλόγων της ΣΜΑΑΣΑ, του ΣΕΚ, της ΕΠΠΑ και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Με γνώμονα την τεχνολογία και την διαρκή εκπαίδευσή μας, διακρινόμαστε στις προτιμήσεις των πελατών. Η άριστη γνώση της περιοχής μας μας κάνει να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι ανάγκες σας.

Στοιχεία που μας διακρίνουν είναι το ήθος, το πάθος και το μεράκι για το real estate.
Σε μία αγορά που διαρκώς αλλάζει, η εξέλιξη της εταιρείας μας είναι η κινητήρια δύναμή μας.

Στην Skouras real estate κάθε πελάτης είναι μοναδικός.
Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης, κάνοντας πράξη τις δικές σας επιθυμίες.

Είμαστε πάντα δίπλα σας,
Οι δικοί σας συνεργάτες
Skouras Real Estate TeamΤο μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate είναι μέλος των παρακάτω συνδέσμων και οργανισμών:


ΣΜΑΣΑΑ (Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής)
Είναι ο μοναδικός επίσημος Επαγγελματικός - Συνδικαλιστικός φορέας στην Αθήνα με εγγεγραμμένα 3.000 περίπου μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η μελέτη, η προστασία, η προαγωγή και η ανάπτυξη των ηθικών, πνευματικών οικονομικών υλικών και κυρίως των επαγγελματικών συμφερόντων των εγγεγραμμένων μεσιτών, με τη συνένωση, συνεργασία και αλληλεγγύη όλων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του Κοινωνικού Συνόλου.

ΕΠΠΑ (Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας)
Τα μέλη της ΕΠΠΑ είναι έμπειροι και κατάλληλα καταρτισμένοι μεσίτες που παρέχουν πιστοποιημένες γνωμοδοτήσεις για τιμές των ακινήτων.

ICREA (International Consortium of Real Estate Associations)
Είναι μια παγκόσμια κοινοπραξία πρωτοπόρων συλλόγων μεσιτών η οποία έχει δεσμευτεί στο δικαίωμα να κατέχεις και να μεταβιβάζεις ακίνητη περιουσία. Η ICREA θέτει παγκόσμια πρότυπα σε κτηματομεσιτικές πρακτικές και τα μέλη της έχουν δεσμευτεί σε υψηλά πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς.

 Σ.Ε.Κ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών)
Είναι η μόνη επαγγελματική οργάνωση κτηματομεσιτών που έχει θέσει αυστηρά κριτήρια εγγραφής μελών, καλύπτει ολόκληρη την χώρα και είναι ο μοναδικός επαγγελματικός φορέας κτηματομεσιτών στην Ελλάδα αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα