Νέο Γραφείο Skouras Real Estate στην Καλαμάτα
Η δημιουργία των νέων γραφείων στην Καλαμάτα, μετά από τα γραφεία του Ναυπλίου και του Πορτοχελίου, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας που προσβλέπει την πιο πλήρη εκπροσώπηση εξοχικών κατοικιών στην περιφέρεια της Πελοποννήσου. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει το δίκτυο της και επεκτείνει την παρουσία της στην ξένη αγορά.

Ύστερα από δύο χρόνια διαρκούς ανοδικής πορείας στο νομό της Μεσσηνίας με έδρα τη Μεσσήνη, η εταιρία μας οδηγήθηκε στο επόμενο βήμα, την μεταφορά μας σε νέα μεγαλύτερα γραφεία στην Καλαμάτα.

Το νέο γραφείο της Skouras Real Estate που άνοιξε στην Καλαμάτα αντιπροσωπεύει μια σημαντική επέκταση για την εταιρεία στην περιοχή. Η Skouras Real Estate είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ακινήτων στην Πελοπόννησο, ειδικευμένη στην αγοραπωλησία εξοχικών και οικιστικών ακινήτων.

Με το άνοιγμα του νέου γραφείου στην Καλαμάτα, η εταιρεία δείχνει τη δέσμευσή της να επεκτείνει την παρουσία της σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, εξυπηρετώντας την πόλη της Καλαμάτας και όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές της Μεσσηνίας, όπως Πύλο – Γιάλοβα, Μεθώνη, Κορώνη, Πεταλίδι, Μεσσήνη, Αβία, Κιτρίες καθώς και Μεσσηνιακή και Λακωνική Μάνη.

Με την εμπειρία της στον κλάδο των ακινήτων, την διαρκή εξέλιξη και το πάθος για το Real Estate παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, βοηθώντας τους πωλητές να προσεγγίσουν αγοραστές από χώρες του εξωτερικού και τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν μία άρτια εκπροσώπηση στην ελληνική κτηματαγορά.  

Για τον Θεόδωρο Σκούρα, διευθύνων σύμβουλο της SRE, με αφορμή τα νέα γραφεία της SRE:  « η εκπροσώπηση των ακτογραμμών της Πελοποννήσου είναι ένα όραμα βασισμένο στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρίας στην έως τώρα λειτουργία της. Μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που το πελατολόγιο μας, διαρκώς μας αναγνωρίζει και αγκαλιάζει αυτή την επέκταση της εταιρίας μας στο νομό της Μεσσηνίας. Η παρουσία μας σε έναν τόσο σημαντικό νομό για την Πελοπόννησο μας εγκαθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες μεσιτικές εταιρίες στο αστικό/εξοχικό ακίνητο της Πελοποννήσου. Ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της ομάδας μας στη Μεσσηνία, τον Φώτη Δημητρακόπουλο, που έχει αποδειχθεί άξιος εκπρόσωπος της φιλοσοφίας της εταιρίας μας»

Για τον Φώτη Δημητρακόπουλο, επικεφαλής της ομάδας της SRE στη Μεσσηνία: «Η Μεσσηνία είναι η πατρίδα μου, ο τόπος που μεγάλωσα, έζησα και ζω με την οικογένειά μου και είμαι περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να την εκπροσωπήσω και να την αναδείξω μέσα από το επάγγελμα του συμβούλου ακινήτων σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων στον φίλο και μέντορά μου, Θοδωρή Σκούρα, που μου εμπιστεύτηκε το όραμά του. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε με την ομάδα μου, στα νέα μας γραφεία, όλους τους παλιούς και νέους μας πελάτες.»


Η ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας και η εξειδίκευσή της σε πολυτελή ακίνητα, την έχουν καθιερώσει ως έναν αξιόπιστο εταίρο στον κλάδο των ακινήτων.

Με το νέο γραφείο της Skouras Real Estate στην Καλαμάτα, οι κάτοικοι και οι ενδιαφερόμενοι στην περιοχή έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες που αφορούν την αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων στην περιοχή.

Unsere Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Ich stimme zu Erfahren Sie mehr