Ξηροπήγαδο
Ένα Ειδυλλιακό Χωριό στην Καρδιά της Ελλάδας.

Το Ξηροπηγάδο είναι ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός ανάμεσα στην Αργολίδα και την Αρκαδία.

Πρόκειται για έναν από τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης που μας συνδέει με τον αρχαίο πολιτισμό και την ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου. Το χωριό αυτό βρίσκεται στην καρδιά της οροσειράς του Μαίναλου και προσφέρει μια μαγική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Με τον παραδοσιακό τρόπο ζωής να διατηρείται ακόμα ζωντανός, το Ξηροπήγαδο αντιπροσωπεύει την αγάπη των κατοίκων του για τη γη και την παράδοση. Οι πανέμορφες ξυλόκτιστες εκκλησίες, οι πέτρινοι δρόμοι και τα παραδοσιακά σπίτια δημιουργούν έναν ειδυλλιακό πίνακα που συνδυάζει τον αρχαίο χαρακτήρα με την φυσική ομορφιά της περιοχής.

Το Ξηροπήγαδο διαθέτει επίσης πανέμορφες παραλίες που προσφέρουν μια επιπλέον διάσταση στη φυσική ομορφιά της περιοχής. Οι παραλίες της Αρκαδίας είναι γνωστές για τα κρυστάλλινα νερά τους και την ειρηνική ατμόσφαιρά τους, κάνοντας τον τέλειο τόπο για χαλάρωση και απόλαυση του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν τη συνδυασμένη εμπειρία του βουνού και της θάλασσας σε έναν όμορφο τουριστικό προορισμό.

Ο οικισμός έχει μεγαλύτερη κίνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ησυχάζει αρκετά το χειμώνα, εφόσον δεν έχει παρά ελάχιστους μόνιμους κατοίκους.

Με μια ματιά

Μόνιμοι Κάτοικοι: 350

Αεροδρόμιο Αθήνας: 175χλμ

Παραλία

Νοσοκομείο: 20χλμ (Ναύπλιο)

Φαρμακείο

Καταστήματα βασικών αναγκών

Τράπεζα: 18χλμ (Άστρος)

ΑΤΜ: 9,5χλμ (Παράλιο Άστρος)

Ιδανικό για

Εξοχική κατοικία

Επένδυση

Αγορά ακινήτων

Η περιοχή του Ξηροπηγάδου είναι μία πολύ ωραία περιοχή για την αγορά μιας μονοκατοικίας ή διαμερίσματος για εξοχική χρήση ή για εκμετάλλευση ως ακίνητο προς ενοικίαση.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα