Αρκαδικό Χωριό
Ένας Παράδεισος Φυσικής Ομορφιάς.

Το Αρκαδικό χωριό είναι ένας ιδιαίτερος οικισμός της Βόρειας Κυνουρίας.

Η κατασκευή του ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 με σκοπό την επανασύνδεση των ντόπιων ομογενών με την Ελλάδα.

Αποτελείται κυρίως από εξοχικές κατοικίες και κατά την πιο πρόσφατη καταμέτρηση βρέθηκαν μόλις 35 μόνιμοι κάτοικοι. Η περιοχή είναι σχετικά αποκομμένη από τους υπόλοιπους οικισμούς, εφόσον βρίσκεται σε μία Χερσόνησο, γεγονός που την κάνει ιδανική για διακοπές σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μακριά από την πολυκοσμία.

Το Αρκαδικό χωριό είναι μια κρυμμένη γαλήνη στην αγκαλιά της εξοχής, ένα μέρος όπου η φυσική ομορφιά και η παράδοση συναντούν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας και αποτελεί έναν παράδεισο για εκείνους που αναζητούν μια απόδραση από τη ζωή της πόλης.

Τα παραδοσιακά λιθόχτιστα σπίτια με τις κεραμικές στέγες δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό τοπίο, που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη.

Αν αναζητάτε μια απόδραση από τον θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας, το Αρκαδικό χωριό είναι ο ιδανικός προορισμός.

Με μια ματιά

Μόνιμοι Κάτοικοι: 35

Αεροδρόμιο Αθήνας: 200χλμ

Παραλία

Νοσοκομείο: 47χλμ (Ναύπλιο)

Καταστήματα βασικών αναγκών: 7χλμ (Άγ. Ανδρέας)

Τράπεζα: 30χλμ (Λεωνίδιο)

ΑΤΜ: 7χλμ (Άγ. Ανδρέας)

Φαρμακείο: 7χλμ (Άγ. Ανδρέας)

Ιδανικό για

Εξοχική κατοικία

Αγορά ακινήτων

Το Αρκαδικό χωριό κατασκευάστηκε με σκοπό να παρέχει εξοχικές κατοικίες σε Έλληνες ομογενείς, επομένως το μοναδικό είδος ακινήτων που βρίσκουμε εδώ είναι οι αυτοτελείς εξοχικές μονοκατοικίες.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα