Παράλιο Άστρος
Όαση Φυσικής Και Πολιτιστικής Ομορφιάς.
Το Παράλιο Άστρος στη Βόρεια Κυνουρία είναι ένας αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τους κατοίκους των νομών Αρκαδίας, Αργολίδος και όχι μόνο, καθώς τα τελευταία χρόνια γνωρίζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη με αρκετούς επισκέπτες από την Αθήνα, αλλά και το Ναύπλιο.

Το Παράλιο Άστρος αποτελεί μία από τις πιο μαγευτικές περιοχές της Πελοποννήσου και αποτελεί το σημαντικότερο καλοκαιρινό θέρετρο για τους ντόπιους κατοίκους. Το κοσμοπολίτικο αυτό παραθαλάσσιο χωριό βρίσκεται κοντά στο Ναύπλιο και έχει πληθυσμό που ανέρχεται σε 1.059 κατοίκους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το παράλιο Άστρος αποκαλείται και «νησί» εφόσον πράγματι σου δίνει αυτή την αίσθηση, χάρη στην περαντζάδα με τους φοίνικες και τις ψαροταβέρνες κατά μήκος της απέραντης παραλίας μήκους 10 χλμ, με τις απεριόριστες επιλογές για κολύμπι, από αμμουδερές παραλίες ή με βότσαλο κι από οργανωμένες μέχρι απόμερες.

Μία επίσκεψη αξίζει ακόμη και το μεσαιωνικό κάστρο στην κορυφή του λόφου, απ’ όπου η θέα στον Αργολικό κόλπο είναι πανοραμική και πραγματικά μαγευτική. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε μία συναυλία ή κάποια παράσταση στο μοναδικό παραθαλάσσιο θεατράκι.

Το Παράλιο Άστρος διαθέτει οργανωμένη μαρίνα για σκάφη, ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές για κάθε προτίμηση, παραλίες χιλιομέτρων με πεντακάθαρα νερά και τη δυνατότητα θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Στον πλακόστρωτο πεζόδρομο με τα όμορφα πέτρινα κτίσματα υπάρχουν πολλά μαγαζιά για κρέπες, βάφλες και παγωτό, ενώ δεν λείπουν και τα νυχτερινά μαγαζιά μπροστά στην παραλία.

Ένα ιδανικό μέρος για μία εξοχική κατοικία κοντά στο Ναύπλιο, αλλά και την πανέμορφη περιοχή της Νότιας Κυνουρίας.

Με μια ματιά

Μόνιμοι Κάτοικοι: 1.000

Αεροδρόμιο Αθήνας: 185χλμ

Παραλία

Νοσοκομείο: 30χλμ (Ναύπλιο)

Καταστήματα βασικών αναγκών

Τράπεζα: 30χλμ (Ναύπλιο)

ΑΤΜ

Φαρμακείο

Ιδανικό για

Εξοχική κατοικία

Επένδυση

Αγορά ακινήτων

Κι εδώ, όπως και στις περισσότερες παραλιακές περιοχές της Πελοποννήσου, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξοχικές, αυτοτελείς κατοικίες. Στο παράλιο Άστρος, όμως, βρίσκουμε και αρκετά, πολύ ποιοτικά διαμερίσματα προς πώληση.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα