Λουτράκι
Ένας παράδεισος στην Κορινθία.

Το Λουτράκι είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο της Κορίνθου.

Τοποθετημένο στον παράκτιο δρόμο του Κορινθιακού κόλπου, το Λουτράκι, είναι γνωστό για την μοναδική παραλιακή γραμμή του. Τα ιστορικά λουτρά και τα θερμά πηγάδια καθιστούν το Λουτράκι ένα δημοφιλές θέρετρο εδώ και αιώνες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον πολυτελή τουρισμό, απολαμβάνοντας τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, και τα καφέ στον παραλιακό πεζόδρομο.

Επίσης, σε απόσταση δεκαπέντε χιλιομέτρων από το Λουτράκι, θα ανακαλύψετε την μαγευτική Λίμνη της Βουλιαγμένης. Παρά την ονομασία της ως λίμνη, στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια λιμνοθάλασσα που συνδέεται με τον Κορινθιακό Κόλπο μέσω μιας στενής διώρυγας πλάτους μόλις έξι μέτρων. Τα αλμυρά νερά της, με τη ραγδαία βάθυση, είναι ιδανικά για βουτιές, ενώ στην ακτή της θα βρείτε μια όμορφη παραλία για να χαλαρώσετε. Η πανέμορφη λίμνη Βουλιαγμένη προσφέρει επίσης μια ιδανική πρόσβαση στην φύση, με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Αν και πρόκειται για παραθαλάσσιο οικισμό, στο Λουτράκι μπορεί κανείς να μείνει με άνεση μόνιμα, εφόσον πρόκειται για μία ανεπτυγμένη πόλη με πολλούς μόνιμους κατοίκους, εμπορικά καταστήματα κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς για διαμονή όλο το χρόνο. Το Λουτράκι είναι πραγματικά ένας παράδεισος που αξίζει να ανακαλύψετε. Είτε αναζητάτε ηρεμία και χαλάρωση, είτε περιπέτεια και δράση, αυτή η παραθαλάσσια πόλη προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.

Με μια ματιά

Μόνιμοι Κάτοικοι: 11.500

Αεροδρόμιο Αθήνας: 110χλμ

Παραλία

Νοσοκομείο: 8χλμ (Κόρινθος)

Καταστήματα βασικών αναγκών

Τράπεζα

ΑΤΜ

Ιδανικό για

Μόνιμη κατοικία

Εξοχική κατοικία

Αγορά ακινήτων

Στο Λουτράκι, εφόσον πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο οικισμό, θα νόμιζε κανείς πως υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως για εξοχικές κατοικίες. Παρ’ όλα αυτά, το Λουτράκι είναι μία ανεπτυγμένη πόλη που προσφέρει ακίνητα μέσα στην πόλη ή και λίγο πιο έξω, διαθέσιμα για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα