Βράβευση ΕΠΠΑ 2022
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως η Skouras Real Estate βραβεύτηκε για 5η φορά μέσα στα τελευταία 3 χρόνια. Το πιο πρόσφατο βραβείο αφορά τις τακτικές Μάρκετινγκ και είναι το δεύτερο βραβείο που λαμβάνει η Skouras Real Estate σε αυτή την κατηγορία. Το βραβείο απονεμήθηκε από την Ένωση της ΕΠΠΑ (Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας) το Σάββατο 14/5/2022, κατά τη διάρκεια βραδιάς Gala που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι σημαντικών Συλλόγων και Ενώσεων του Real Estate σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και προσωπικότητες του πολιτικού χώρου. Συγκεκριμένα ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν: ο Τρύφων Αλεξιάδης (Υπουργός), o Γιώργος Δημόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αττικής), η Άρτεμις Μαυράκη (Εκτελεστική αντιπρόεδρος του ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ και αντιπρόεδρος ΟΜΑΣΕ), ο Κοσμάς Θεοδωρίδης (Αντιπρόεδρος ΣΜΑΣΑΑ -Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής και μέλος της ΟΜΑΣΕ), οι Dan Negulescu και Slavisa Pesic (Εκπρόσωποι της NAR -National Association of Realtors- Νοτιοανατολικής Ευρώπης) και άλλοι.


Πόσο σημαντικό είναι για εμάς αυτό το βραβείο
Η ενασχόληση με το marketing αποτελεί για εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Για εμάς, που είμαστε μία τοπική, οικογενειακή επιχείρηση και δεν αποτελούμε μια έτοιμη λύση ενός μεσιτικού γραφείου, όπως τα γραφεία franchise real estate, είναι απαραίτητη η προβολή με τον κάθε δυνατό τρόπο που προσφέρεται πλέον στις μέρες μας. Μας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό κάθε φορά που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και μας ενισχύει με αισιοδοξία και κουράγιο για την εξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας. Ευελπιστούμε στο μέλλον να συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι επαγγελματίες σύμβουλοι ακινήτων, παρέχοντας όλο και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στο real estate.


Ευχαριστούμε την ΕΠΠΑ και όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται καθημερινά την εταιρεία μας!

Unsere Website verwendet Cookies, um Ihre Erfahrung zu verbessern.

Ich stimme zu Erfahren Sie mehr