Απόκτηση ακινήτου εν μέσω πανδημίας
Στα πλαίσια της νέας παγκόσμιας κατάστασης που διανύουμε εξαιτίας του Κορωνoιού, το γραφείο μας βρίσκει και προτείνει λύσεις για την αποτελεσματικότερη και νόμιμη διαδικασία απόκτησης ενός ακινήτου για κάποιον που είναι κάτοικος εξωτερικού και δεν μπορεί να επισκεφτεί άμεσα το ακίνητο που τον ενδιαφέρει.
Έχοντας αρχικά επικοινωνήσει με πελάτες μας από το χώρες της Ευρώπης και αντιλαμβανόμενοι τις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν, σχεδιάσαμε με το νομικό και λογιστικό μας σύμβουλο, μία μέθοδο δέσμευσης ακινήτου χωρίς οικονομικούς κινδύνους και ρίσκα, δίνοντας λύση σε όσους θέλουν να δεσμεύσουν το επόμενο ακίνητο τους στην Ελλάδα.
 
Γιατί θα επωφεληθεί κανείς από αυτή την ενέργεια;
 
Αρχικά η Ελλάδα διανύει μία πολύ καλή περίοδο με ελάχιστα κρούσματα από τον κορονοιό με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες επιλογές για αλλοδαπούς επισκέπτες όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Γερμανικής εφημερίδας Bild.
 
Δεύτερον οι τιμές στο εξοχικό ακίνητο με βάση την καταγραφή των ακινήτων μας και τους δείκτες τιμών της εταιρίας σπιτόγατος, παρουσιάζουν τα τελευταία 3 έτη μία σταθερή και ανοδική πορεία με αποτέλεσμα τα διαπραγματευτικά εύρη των ακινήτων όλο και να περιορίζονται, προσπαθώντας να εκτιμήσουμε σωστά την παρούσα κατάσταση, θεωρούμε πως μια αγορά θα επωφελήσει περισσότερο αυτόν που θα αποκτήσει ένα ακίνητο αυτή τη χρονική περίοδο παρά αυτόν που θα επιχειρήσει να αποκτήσει ένα ακίνητο μετά από ένα χρόνο.
 

Πως μπορείτε να δεσμεύσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας;

Αρχικά μπορείτε να παρακολουθήσετε μία εξ' αποστάσεως παρουσίαση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, κατόπιν να το δεσμεύσετε χωρίς κινδύνους έως ότου επιτραπεί ξανά η ελεύθερη διακίνηση πολιτών μεταξύ κρατών.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο παρακάτω σύνδεσμο και εμείς θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε ποια είναι τα επόμενα βήματα.
 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα