Βράβευση ΕΠΠΑ 2019
Πανελλήνια Βράβευση για την μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 η εταιρεία Skouras Real Estate με έδρα το Ναύπλιο βραβεύτηκε πανελλαδικώς από την ΕΠΠΑ (Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος) στο εκθετικό κέντρο Helexpo με αφορμή την έκθεση ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Ιουνίου.
Το μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate παρέλαβε το πρώτο βραβείο πανελλαδικώς για την προσέλκυση ξένων επενδυτών/αγοραστών. Η εταιρία έχει έδρα στο Ναύπλιο στην οδό Δερβενακίων και Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται κυρίως στην Αργολίδα και στο εξοχικό/τουριστικό ακίνητο, στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία Αρκαδία και Κορινθία.Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει πιστοποιημένους μεσίτες, εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων, νομικούς συμβούλους, πολιτικούς μηχανικούς, propertymanager και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πολίτες από χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα εκπροσωπεί πάνω από 1.300 ακίνητα και τα τελευταία χρόνια οι μεσολαβήσεις της εταιρίας με ξένους πολίτες ξεπερνούν το 80%.

Είναι μέλος διεθνών μεσιτικών συλλόγων και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Skouras Real Estate
Ενδιαφέρεστε για αγορά κατοικίας στο Ναύπλιο;
Ενημερωθείτε πρωτοι για τα ΝΕΑ Project στην πόλη.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies.

Αποδέχομαι Μάθετε περισσότερα